Küldetés

Hengeres kép 1993-ban indult családi faiskolai háttérrel rendelkezve, 2008-ban Okl. kertészmérnökként végeztem a Budapesti Corvinus Egyetemen. 2011 óta tevékenykedem kertépítőként is.

Küldetésem az embereimével együtt az, hogy magas színvonalú tervező, kertépítő és kertfenntartó munkánkkal megrendelőink számára örömet szerezzünk, a kertben rejlő lehetőségeket kiaknázva környezetük minőségén, így életkörülményeiken javítsunk.

A fenntartás munkaigényét csökkentsük, a bekerülési és fenntartási költségeket ár-érték arányosan, fenntartásra adott esetben fordítható „önerőt” és a bekerülés megtérülést is figyelembe véve a kertet „gazdaságilag” is optimalizáljuk.

Miközben ennek kölcsönösségeként hálás ügyfeleink méltányos ellenszolgáltatása lehetővé teszi a (szakmai) gyarapodásunkat és hogy további ügyfelek igényeit mérhessük fel és elégíthessük ki.

Egy kert a 21. század rohanó és olykor már inkább stresszel terhelt világában a lelki egészségünk és belső békénk megőrzésének, az életvitelünk jelentőségteljességének megtartása szempontjából kulcsfontosságú lehetőséget és élményt jelent.
.
Esztétikai értékén túl a felnőttek számára a hétvégi kikapcsolódás és hobbikertészet, egészséges táplálék-termelés, míg a gyermekek számára a zavaratlanul önfeledt és önfejlesztő játékok színtere.

Küldetésünk az ilyen kellemes életterek kialakítása és fenntartása, elsősorban Budapest és Pest megye területén.

Facebook oldalunk gyakrabban frissülő tartalommal: www.facebook.com/lotuszkertmuvesz

Üdvözlettel,

Galanics Zoltán
Okl. Kertészmérnök

Ügyvezető
30 / 21 55 381

<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,'https://www.google-analytics.com/analytics.js’,'ga’);

ga(‘create’, ‘UA-102674825-1′, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>